Alıntı:
|
sayın admin banka hesap bilgisi alabilir miyim
|
Alıntı:
|
Paypal bilgisi alabilir miyim ?
|
Alıntı:
|
50 kredi alabilirmiyim teşekkürler
|
elli kredi almak istiyorum nasıl olacak.iyi akşamlar
|
Alıntı:
Alıntı:
|
canım kardeşim dublaja önem verdiğiniz için sizi tebrik ediyorum.birkaç gün içinde üyelik yapıcam.görüşmek üzere,iyi akşamlar
|
dublaj
canım kardeşim merhaba.ben serkan çıracıoğlu adına 50 lira yatırdım. dublaja verdiğiniz önem için teşekkür ederim. iyi akşamlar
|
Bende banka iBan nosu alabilirmiyim? Yalnız yatıran kişinin hangi üye olduğunu nasıl anlıyorsunuz? EFT sırasında notlar kısmına üye adımızı (nickimizi) yazalımmı?
|
Alıntı:
|
Merhaba Hesapnumaranızı yada paypal adresınızı alabılırsem kredi almak istiyorum ıyı geceler..
|
Alıntı:
|
özel mesaj atarmisiniz..?
|
kardeş vip üye olmadan turbobit hesabı alsam mesela vip üyeler gibi film indirebilir miyim?
|
Alıntı:
Alıntı:
vip filmler için bizden isteyecegin paypal ptt yada banka hesaplarından birine gerekli üzreti yatırarak kredini hesabına yükleyecegiz direk bizim sunucumuzdan indirmeye başlayacaksın ama bunun yanında illa da turbobit üyeligi de alacam dersen referans olarak sitemizin gösterdigi sayfadan alırsan sende kazanırsın bizede kazandırırsın linkini koyayım alacak olursan burdan al http://sv102.piclect.com/6caebfc8b/m...teditwyl1w.png buraya gir |
Alıntı:
Ben nasıl kazanacağım anlamadım siz kazanırsınızda,ben sonuçta free kullanıcıların indirdikleri filmlerin çoğu var zaten, önemli olan vip üyelerin indirdikleri, vip üyesi de hesabınıza para yatırınca para kazanıyorsunuz turbobit alırsam da para kazanıyorsunuz sonuçta karlı çıkan hep sizsiniz bu benim fikrim saygılar.:eek::eek::eek: |
Alıntı:
turbobit almanıza gerek yok kendi sunucumuzdan indireceksiniz paketlerden birini seçin indirmenin keyfini çıkarın |
Merhaba 30 kredili vip almak istiyorum.Hesap bilgilerinizi gönderirmisiniz.
|
kredi nasıl alınıyor.
|
Alıntı:
kaç liralık alacaksın ve ödemeyi paypal banka ptt hangisini seçeceksin pm ile bildiriyoruz sana kredi almka istiyorsan bana mesaj at nereye yatırmak istedigini belirt gerisi kolay |
Merhaba,
Vip Kredi hakkında bilgi alabilir miyim. Teşekkürler. |
Alıntı:
istedigin bir sorun varsa sorabilirsin kredi alacaksan paypal banka ptt seçeneklerinden birisini isteyerek verilecek hesaba melayı yatırıp kredinin eklenmesisini talep edeceksin bu kadar |
selam kredi almak istiyorum nasıl yapıcaz
|
Alıntı:
|
Merhaba, paypal üzerinden 50 TL'lik kredi almak istiyorum.
Teşekkürler |
Alıntı:
|
Merhaba paypaldan 200 kredi almak istiyorum
|
Alıntı:
|
Kedi kartıyla ödeme yapıp 200 kredi almak istiyorum.
|
Alıntı:
|
Hocam merhaba, ben kredi almak istiyorum, yardımcı olur musunuz?
|
Alıntı:
|
vip üye olmak istiyorum 50 kredilik
|
vip almak istiyorum
|
acaba kargoyla filim gonderiyormusunuz
|
Alıntı:
Alıntı:
yollanır aslında ama yol masrafı usb cd yada harddisk ne ile istiyorsanız tüm masrafları size ait olur biz sadece belirledigimiz kredi miktarlarını alırız uygunsa pm atın bana |
Vip üyelik almak istiyorum
|
Alıntı:
|
Şu Anki Saat: 10:50 PM |