Siteye Üye Olamıyorum, Üye olup Film satın almak istiyorum
Arkadaşlar sitemiz malumunuz 10 yıldır hizmetinizdeyiz forum biçimini degiştirmek istemedim eski sürüm kullanıyoruz bu sebeple bazı aksaklıklar olabiliyor Sıkca yaşanan üyelik sorunu : Üye oluyorum aktivileştirme emaili gelmiyor Cevap : Üye oldugunuz da öncelikle sitemizde bedava film olmadıgını bilin film satın alacaksınız eger şu yolu izleyeceksiniz Üye olup aktivileştirme emaili beklemeden çhatte film almak istiyorum yazabilirsiniz yada üyeligimi aktif edermisin yazabilirsiniz ama ricam film almayacaklar boşuna üye olmaya çalışmasın çünki üyeliginizi elle manuel aktif etmem gerekiyor aktif olduktan sonra size ulaşırım yada bana özel mesaj atabilirsiniz film alışverişi konusunda barbarus66 tek yetkilidir başka biri ile irtibat kurulması yasak olup tespiti durumunda iki üyede yasaklanacaktır. Filmleri Nasıl Satın Alabilirim Cevap : Sitemizde her filmin konusuna girdiginizde o konunun en altında filmin kredi miktarı yazar misal Benzinci Kızlar (Gas Pump Girls) 1979 BluRay 1080p.x264 Dual Türkce Dublaj BB66 https://planetbarbarus66.net/showthread.php?t=10199 konusuna giriyorsunuz en altta bu filmin kredi miktarı 70 dir yazıyor bu 70 tl anlamına geliyor her bir kredi 1 tl anlamına gelir yalnız burda sitemizin sizlere iki türk bayragı arasında gördügünüz miktarlarda hedilerimiz vardır bunların en çogu her 200 kredi-Tl alımınızda size 100 Kredi-Tl hediyemiz vardır yeni 200 öde 300 tl lik alışveriş yap Filmleri nasıl alacaksınız Bana liste yapıp vereceksiniz özel mesajla filmlerin tam adlarını ve sonlarına kaç kredi tuttuklarını yazacaksınız Benzinci Kızlar (Gas Pump Girls) 1979 BluRay 1080p.x264 Dual Türkce Dublaj BB66 70 Fidye (Ransom) 1996 Bdrip.x264 Double Dual Türkce Cine5 Dublaj BB66 30 vs devam edecek listeniz Ödeme nasıl Olacak İng Bankası yada Ptt ödemesi yurt dışından alacaklar için paypal ödemesi ile olabilir hepsi uygundur Filmleri nasıl Alacaksınız Listeniz bana ulaştıgında filmleri istediginiz bir sunucuya yüklüycem Turbobit , Mega , Dosyaupload seçenekleri var hangisinden kolay indirirseniz sormak istediklerinizi buradan sorabilirsiniz |
admin kac gundur yaziyorum 200 kredi almak istiyorum diye donen olmuyor bilgilerini yolarmisiniz
|
Alıntı:
|
Vip kredi almak istiyorum
|
10 kredi almak istiyorum
|
Vip kredi almak istiyorum
|
Hocam hesap numarası alabilirmiyim
|
İyi günler hocam..500 kredi almak istiyorum. Aldığımda kaç kredilik film listesi yollayabiliyorum size?
Birde Edwige Fenech'in 4 filminin linki yok. Bunları nasıl görebilirim yada 4 film kaçar kredi??? Ölümden Kaçış - Maceralar Kralı (Escape From Death Row) 1973 Dvdrip Dual Türkce Dublaj BB66 Haram Aşk (Innocenza E Turbamento) 1974 Vhsrip Dual Türkce Dublaj BB66 Canım Benim (L'insegnante) 1975 Dvdrip Dual Türkce Dublaj BB66 Savaşın Soluğu - Saldırı Timi (The Biggest Battle) 1978 Dvdrip Tr Dublaj |
Alıntı:
|
Usta beni aktif edermisin, bazi eski hint filimleri ariyorum, (mesela jagir türk dublaj) 😂😂😂 bana ulasirsan sevinirim.
|
VİP Kredi için IBAN no alabilirmiyim
|
VİP Kredi için IBAN no alabilirmiyim
Filmleri ücret yatınca bildirecem |
80 kredi alacam iban bildirirmisiniz.kıyamet dizisinin 2 bölüm satın almak istiyorum
|
hocam ibana gönderdim ama dm gönderemiyorum size galiba?
|
Merhaba kredi almak için IBAN alabilir miyim
|
Şu Anki Saat: 11:46 PM |