|
Anketimiz: Size Yayınlanan izleyeceginiz filmin nasıl yayınlanmasını istiyorsunuz ? | |||
Filmlerde kesik olan sahneler kesik olarak kalsın orj dilde yama yapılmasın | 4 | 17,39% | |
Sadece +18 Sahnelerin oldugu bölümler filmden çıkarılsın yayınlanmasın | 1 | 4,35% | |
Orj sahneler filme eklensin ama film yayınlanırken bu konuda uyarı işareti konulsun | 3 | 13,04% | |
Filmin orjinal süresi ne ise o şekilde yayınlansın olmayan sahneler kesilmişse filme eklensin | 15 | 65,22% | |
Katılımcı sayısı: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
Filmlerin Bütünlügünün Bozulmaması için Orj Dil İlavelere ne diyorsunuz ?
Arkadaşlar Bildiginiz gibi Türkiyede müslüman bir ülke oldugumuz için ayıp konuşmalardan tutunda erotik şehvet içeren görüntü ve konuşmalar olsun yada eroin esrar alıp çekerken yada satarken ve hatta kemal sunal eşşoğlu eşşek sözüne bile bip konuldugunu filmlerin kesintiye ugradıgı biliyosunuz ben burda kendi fikrimi beyan etmiyorum burda sizin ne istediginizi soruyorum o bakımdan amketimiz katılırsanız seviniriz ve yorum yapmak isterseniz konuya cevap olarak yazıp herkesi bilgilendirebilirsiniz Teşekkürler .
|
||||
|
||||
bencede filmde orjınal yama olmasın filmi türkçe diye izliyoruz sonra yabancıya dönüyor filmin zevki ve anlamı gidiyor eğer film eksikse eksik kalsın en azından bitene kadar türkçe konuşuruz yada 10 dk türkçe konuşuyor 20 dk orjınal filmi baştan sona kadar türkçe izlemek istiyorum başkasının görüşü nasıl olur bilemem
|
|
||||
|
||||
bu zaten çok filmde olmuyorki kesik sahneler çok çok çok önemli değil bence..eklense bile orjinal dil olan yerlere altyazı koymak şartıyla faydalı sayılabilir.
|
|
|||
|
|||
filmin orjinalliğinin bozulmaması gerekir dublajsız sahneleri zaten az çok anlıyoruz
|
|
|