![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
kardeşim ayda 100 dolar elbette çokdur
sunucu işi bende vs turbo sakat dır internete index çekiyor link |
|
|||
|
|||
![]()
Keşke sunucunun son demlerinde güzel kampanyalar yapsanız. Bu sayede bir süre de olsa hareketlenme olur.
|
|
||||
|
||||
![]() Alıntı:
wraith eger viplik almak istiyorsan 200 e 400 kredi kampanyası yapıyorum sunucu kapanana kadar mayıs ayına kadar yani geçerli indirme
|
|||
|
|||
![]()
Kampanya başladı ise 600 kredi ile yararlanmak isterim üstadım. Özelden ödeme bilgisi ricam olacak.
|
|
|||
|
|||
![]() Alıntı:
![]() 200 alırsan 200 de benden diyor yani. 200+200 eşittir 400 |
|
|||
|
|||
![]()
usta süre dolunca... sende herkese tüm film severlere free sunum yap... mega.co gibi google.drive giibi sitelerde free hesap silinmiyorda
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
free paylaşım yapma devri bitti malesef kamil le zazaya çalışmak istemem artık onlar bana çalışsın
|
|||
|
|||
![]()
kamili de zazayı da bilmem bi sizi biliyorum... paylaşımlarınızı eski filmleri görüp orjinal dil altyazı olarak bulabildiklerimi öyle izliyorum
![]() bi nevi film hafızası gibi bi yer... eski kapak resimli filmleri seviyoruz o kadar ![]() kolay gelsin |
The Following User Says Thank You to numberone01 For This Useful Post: | ||
Barbarus66 b> font> (03-19-2017) |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vip Üyelerin Uyması Gereken Kurallar ve Bilgiler | Barbarus66 | Vip Üyelik | 4 | 04-23-2018 07:27 PM |
Önemli Duyuru 8. Ayda Tatil Hakkında | Barbarus66 | Portal Konuları | 0 | 07-15-2015 06:32 PM |
Önemli Duyuru 8. Ayda Tatil Hakkında | Barbarus66 | Portal Konuları | 0 | 07-05-2015 10:29 AM |
Kaptan Arkadaşımız üyelerin Katılımını İstiyor | Barbarus66 | Portal Konuları | 0 | 07-31-2014 11:35 PM |