![]() |
|
|||
|
|||
![]() Alıntı:
1. direk çekme, çamur gibi görüntülü film satıyormuşum iyide benim çektiğim ham haliyle hiç bir ekleme yapmadan direk filmi paylaşmıssın . 2. Bir filme ne kadar para biçtiğim kimseyi ilgilendirmez. 3. Kredili sistem vs. bunlar benim dediğim konuya bahane olamaz. 4.Bende olan bir film sizde çıktı diye problem çıkarmadım bende olan belki bir çok film sizin sitede açıldı onlara bir şey demeye hakkım yok ama bu durum farklı direk benim çektiğim film sizin elinize geçip satışa sunuluyor. 5. Yaptığım şeyi küçümser gibi yazmışsın emek yok bir uğraş yok gibi ima etmişsin bu filmleri bulmak en büyük zahmet yetmezmi ? Daha yazılabilr ama kısa kesiyorum bu mesajı silmezsen yukarıda dediğin gibi uzatmayacağım gerek yok ,bir daha mesaj atmayacağım, iyi forumlar... |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bütün Iyiler Cennete Gider (All Dogs Go to Heaven 2) 1996 Bdrip Türkce Dublaj BB66 | Aksaçlı | Portal Konuları | 0 | 02-05-2016 05:24 PM |
Bütün üyelerimize duyrulur | Barbarus66 | Portal Konuları | 0 | 05-16-2015 08:47 AM |
Bütün üyelerimize duyrulur | Barbarus66 | Duyurular | Forum Kullanımı | 0 | 05-16-2015 08:41 AM |