|
|||
|
|||
Hesap numarasını gönderirmisiniz.
|
|
|||
|
|||
kredi
50 kredi almak istiyoruz...
hesap no alabilir miyiz? |
|
||||
|
||||
gerekli bilgi gönderildi pm ile
gerekli bilgi gönderildi pm ile gerekli bilgi gönderildi pm ile
|
|||
|
|||
Merhabalar. Ben eski siteden Hasan abinin bir arkadaşıyım. Hook filminin de senkronlanmasına yardımcı olmuştum. Hala sizinle çalışmakta mı bilmiyorum ama Hasan abiye uzun zamandır ulaşamıyorum. Ayrıca VİP üye olmak istiyorum ancak VHS sesli filmleri pek izleyemiyorum. Üç Küçük Ninja 1992 ile Black Robe 1991 filmlerinin dublajları acaba VHS mi yoksa DVD'den alıntı mı öğrenmek istiyorum. Ve ikisini almak için gerekli kredi neyse bana PM ile bildirirseniz sevinirim. Elimde birkaç eski VCD var. Baktım çoğunun sesi TR Dublaj olarak internette yok. Sizinle de paylaşmak isterim. Hiçbir kazanç beklemiyorum. Sadece yıllardır TR Dublaj olarak aradığım birkaç film var. Ve bana bu filmleri bulmam konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
|
|
||||
|
||||
Alıntı:
Gerekli bilgi Pm ile gönderildi
|
|||
|
|||
Banka Hesap numaralarını alabilir miyim...
|
The Following User Says Thank You to gore For This Useful Post: | ||
FRED b> font> (10-17-2015) |
|
|||
|
|||
teşekürler...
|
|
||||
|
||||
Usta, selam. Senin ilk sitenin vip üyelerindenim. Kimlik fotokopisi de dahil pek çok şart ve gerekle üye olmuştuk o zaman. Ne oldu şimdi, sil baştan 'parayı veren düdüğü çalar' mı diyeceğiz yine? Yoksa o zaman geçerli olan ve taahhüt edilen sözler hayat mı bulacak?
NOT: Bu arada bizdeki birçok filme baktım da sitede yüklü değil. Çok olmadı herhalde siteyi yeniden kuralı. |
The Following User Says Thank You to werther For This Useful Post: | ||
serkangül b> font> (10-15-2024) |
|
||||
|
||||
gerekli bilgi pm ile gönderildi
Alıntı:
üzgünüm şuan viplik sistemi yok sitemizde kredi satışı sistemi var o zamanki sistem devam etseydi lafımızın arkasında dururduk ama ne o sistem nede o ekip var herşey degişti bunuda biz istemedik ozamanki o bahsettigin iyi niyetimiz suistimal edildi ve hala ediliyor kimseye iyilik yaramadıgı bir ortamda ayakta kalmaya çalışıyoruz kalacagızda alim Allah
|
||||
|
||||
Alıntı:
|
The Following User Says Thank You to werther For This Useful Post: | ||
serkangül b> font> (05-11-2018) |
|
|